Hoe gaaf is dat, trainen met een personal coach ?!

Het is goed om eens na te gaan of je je doelen in het afgelopen jaar hebt bereikt. Misschien wel samen met een personal coach ? En stel jezelf dan de vraag waarom wel of niet. Ga dan eens na welke doelen je voor ogen hebt in de toekomst. Wat zou je heel graag willen bereiken, waarom en hoe ga je dit aanpakken ? Het is goed om bij jezelf te beginnen en dus ook blij te zijn met jezelf. Zorg er voor dat je goed in je vel zit en meer energie krijgt. Voel je zelf jonger en wees blij met je lichaam. Jesse van der Velde kan je hierbij helpen met de kettlebell workout !

Wie is Jesse van der Velde, de personal coach ?

Jesse van der Velde neemt iedere dag een notitieboek op schoot. Hij neemt zeker een kwartier tot een half uur denktijd. Even rust, geen telefoon en computer, maar een rustig muziekje op de achtergrond of gewoon helemaal niets. Dit kun je natuurlijk ook buiten doen, waardoor je één bent met de natuur. Richt je op één punt en vraag je af waarom je dat doel in het verleden niet hebt bereikt. Dat zelfde punt kun je in gedachten nemen en bedenken hoe je dat doel in de toekomst wel zult behalen. Neem hier voldoende de tijd voor, waardoor je ook bij het échte antwoord komt. Door de tijd er voor te nemen en jezelf steeds dezelfde vraag te stellen krijg je het meeste inzicht.

Bij Jesse van der Velde heeft dit er voor gezorgd dat zij leven is veranderd. Hij heeft rust, innerlijke wijsheid en kan daarom de juiste beslissingen nemen en oplossingen zoeken. We hebben al zoveel aan ons hoofd, dus is het goed eens bij de belangrijke dingen stil te staan.

Jesse van der Velde is niet alleen personal coach, maar ook verjongingscoach. Hij wil je helpen bij het verbeteren van je gezondheid en je hormoonhuishouding. Maar ook bij de conditie van je huid, het verlies van o.a. buikvet door middel van de kettlebell workout en natuurlijk je energie. Jesse van der Velde geeft slaapadvies en supplementenadvies. Ook geeft hij levensstijladvies, voedingsadvies en tips over superfoods en kruiden. Maar het allerleukste nog en niet te vergeten, ook trainingen met de kettlebell. Jesse van der Velde geeft daarintegen géén medische diagnose.

personal coach

Op welke wijze kan Jesse van der Velde helpen met het afslanken ?

De kettlebell workout is dé training die je kan gaan helpen om strakkere spieren te krijgen. Als je de juiste training volgt dan zul je zeker sneller afvallen met de kettlebell. Uiteraard zul je goed op je voeding moeten letten. Zorg ervoor dat je voldoende goede voedingsstoffen binnen krijgt en energie behoudt. Als je hier een tekort aan hebt zul je klachten gaan krijgen, zoals hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid.

Als je begint met de kettlebell oefeningen zul je vooral goed moeten letten op je lichaamshouding. Zorg dus voor een goede houding als je zwaar gaat trainen. Als beginner moet je je vooral focussen op de juiste uitvoering van de oefening. Daarom is het zo belangrijk dat je een personal coach zoals Jesse  van der Velde hebt die je hierbij helpt. Weliswaar indirect via de dvd’s die je thuis kunt afspelen. Zorg er voor dat je de oefeningen op de juiste manier aanleert. Zo heb je een goede basis voor het trainen met de kettlebell.

Personal coachVariatie, plezier en regelmaat in wat je doet is erg belangrijk !

Het is heel belangrijk om plezier te hebben in je trainingen. Maar probeer ook een bepaald rooster voor jezelf te maken. Je kunt nu via onderstaande link de kettlebell workout bestellen en deze week nog beginnen met trainen. Zo volg je de tips en trucs van de personal coach en verlaag je de kans op blessures. Jesse van der Velde zal je persoonlijk begeleiden en er voor zorgen dat je de juiste houding aanneemt bij de oefeningen. In eerdere blogs kun je vinden welk gewicht kettlebell het meeste voor jouw geschikt is.

Let dus goed op dat je geen verkeerde houding aanneemt en start met een kettlebell met het juiste gewicht. Als je de training en kettlebell thuis hebt ontvangen kun je met een beginnen met de oefeningen. Ze zijn relatief makkelijk, maar een verkeerde houding gaat problemen geven. Let dus goed op en luister nauwlettend naar Jesse van der Velde. Varieer ook met je oefeningen, want dat houdt het tenslotte leuk en gevarieerd. Als je de oefeningen goed beheerst en het al een tijdje doet kun je ook buiten trainen met de kettlebell.

Personal coach

De kettlebell workout geeft resultaat !

Als je gaat fitnessen train je een gericht en beperkt aantal spieren. Als je traint met de kettlebell train je meerdere spiergroepen. Je zult merken dat je meer spiermassa gaat krijgen, waardoor je dus ook beter vet zal gaan verbranden. Je hele lichaam heeft de hele dag door meer energie nodig. Dus zelfs als je niet sport zul je dus nog vet blijven verbranden, hoe fijn is dat ?

Als je 3 keer in de week zo’n 20 minuten traint zul je zien dat je na ongeveer 3 weken al resultaat gaat merken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een drietal oefeningen uit te zoeken die je het fijnst vindt om te doen en die dagelijks uitvoeren. Zo kweek je langzaam aan spieren en verbrand je vet. Wel is het beter om je trainingsmomenten te spreiden over de week dan dat je in 1 keer je trainingsschema af werkt.

Je kunt de oefeningen doen wanneer het jou uit komt, dus bijvoorbeeld als de kinderen op school zitten of op bed liggen. De workout is heel eenvoudig de volgen via de meegeleverde dvd’s, en het kost je slechts een éénmalige aanschaf. Daarna betaal je geen verdere kosten meer, dit in tegenstelling tot de sportschool. Daar betaal je inschrijfgeld en kosten voor maandelijkse lidmaatschap. De trainingen kun je volgen samen met een vriend of vriendin óf alleen op een moment dat het jou uit komt. Stop met nadenken en bestel vandaag nog de workout !

Wacht niet langer, klik hier en bestel de workout van Jesse van der Velde >>>

 

2 thoughts on “Hoe gaaf is dat, trainen met een personal coach ?!

  1. Ashly Westenhaver

    Hey there! I’ve been following your blog for some time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from New Caney Texas! Just wanted to tell you keep up the good job!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *