Oefeningen met kettlebell, iedereen kan het !

Als je gaat trainen met de kettlebell zul je ervaren dat je meerdere spieren tegelijk traint. De kettlebell vervangt eigenlijk meerdere fitnessapparaten. Het is dus absoluut niet nodig om naar de sportschool te gaan, want met de kettlebell kun je ontzettende effectief trainen en heel veel resultaten behalen. Oefeningen met kettlebell, iedereen kan het !

Naar de sportschool of thuis oefenen met de kettlebell ?

Oefeningen met kettlebell, het is voor iedereen weggelegd dus ook voor jou ! Als je wilt werken aan een gezond lichaam kun je naar de sportschool gaan. Daar vind je veel verschillende apparaten waarmee je je lichaam kunt trainen. Maar hoe makkelijk zou het zijn als je met 1 attribuut al je spieren kunt trainen en er ook nog geen eens voor naar de sportschool hoeft te gaan. De workout met de kettlebell van Jesse van der Velde is niet alleen leuk, maar ook nog eens heel effectief. Je hoeft je niet in te schrijven op een sportschool en veel geld uit te geven. Want de sportschool moet je tenslotte elke maand weer opnieuw betalen en ook moeten we de éénmalige inschrijfkosten niet vergeten.

Als je nou kunt kiezen om 1 attribuut aan te schaffen die jou leven gaat veranderen, de trainingen die je thuis kunt volgen, wat zou jij dan doen ? Je kunt thuis trainen op een moment dat het jou uit komt. Je hoeft geen dure apparaten aan te schaffen en in huis te halen, 1 kettlebell volstaat ! Trainen met de kettlebell is momenteel ontzettend populair en heel erg effectief. Als je op de juiste manier gaat trainen met de kettlebell zul je zien dat je stevige buikspieren en armspieren krijgt en een goed getraind lichaam. Maar er zijn nog meer voordelen op te noemen als je traint met de kettelbell. Het scheelt je tijd, want je hoeft niet naar de sportschool te gaan, je krijgt een betere vetverbranding en je bouwt spieren op.

Oefeningen met kettlebellHoe bestel ik de workout van Jesse van der Velde ?

Als je gaat beginnen moet je wel één en ander in huis halen. Een kettlebell kun je heel makkelijk bestellen via het internet. Het is ontzettend belangrijk een goede uitleg te krijgen over de oefeningen met kettlebell, zodat je het op een correcte manier uitvoert. Als je verderop op de link klikt kom je terecht op de site van Jesse van der Velde. Op die site kun je een compleet trainingspakket aanschaffen, wat ik zeer zeker aanraad. Met de kettlebell kun je heel snel resultaat halen en de trainingen zijn goed vol te houden. Je krijgt via Jesse van der Velde tekst en uitleg en via een dvd worden de oefeningen voor gedaan. Door de oefeningen op een juiste manier toe te passen zul je een strakker lichaam gaan krijgen, conditie opbouwen en sneller vet verbranden. Je kunt je lichaam al binnen 3 weken zien veranderen !

Je kunt de oefeningen dan ook haast niet fout uitvoeren en de kans op blessures is dan ook heel klein. Als je de oefeningen met kettlebell thuis hebt ontvangen kun je meteen aan de slag. Met zo’n 20 à 30 minuten trainen per keer zul je al zien dat je resultaat gaat boeken. Met 2 à 3 keer oefenen per week zul je vast en zeker conditie op gaan bouwen.

Oefeningen met kettlebellOefeningen met kettlebell, hoe gaat het in z’n werk ?

Je eigen tijd indelen is voor ons erg belangrijk, iedereen heeft het tenslotte druk met werk, zorg voor de kinderen en andere dingen. Vaak als je tijd en zin hebt om te sporten is de sportschool al gesloten. Als je bepaalde lessen volgt moet je altijd haasten om op tijd te zijn, want de lessen starten tenslotte op tijd, ze gaan niet op jou wachten. Er zijn steeds meer mensen die te maken hebben met wisselende diensten en het sporten op gezette tijden wordt dan ook steeds lastiger. Daarom zijn er steeds meer mensen die kiezen voor een sport die ze thuis of rondom het huis kunnen uitoefenen. De kettlebell workout is één van deze sporten. Als je de dvd’s goed bekijkt en beluisterd kun je de oefeningen ook heel goed thuis doen.

Zoals al eerder gezegd train je met de kettlebell meerdere spieren. Dit is in de sportschool vaak niet het geval, dan moet je echt meerdere apparaten gebruiken. Je verbrand met de oefeningen met kettlebell ook veel calorieën, dat komt omdat je op een intensieve manier aan het trainen bent. Je krijgt dus veel meer spieren en deze gaat er op zijn beurt weer voor zorgen dat je meer vet verbrand. Zelfs op de momenten dat je niet aan het sporten bent. Al je spieren hebben energie nodig, de hele dag door en daarom wordt gaat je vetverbranding ook sneller. Eerst is het verstandig de trainingen te volgen via de dvd’s. Als je deze allemaal hebt doorlopen kun Je zelf een trainingsschema samenstellen waar je je prettig bij voelt en resultaat mee behaald.

Oefeningen met kettlebellTrainen met de kettlebell, er zijn zó veel voordelen !

We kunnen zeggen dat de oefeningen met kettlebell enige nadelen heeft, maar het heeft zeer zeker veel meer voordelen. Wat als een nadeel gezien kan worden is dat je na een tijd van trainen een zwaardere kettlebell aan moet schaffen. Het kost dan weer iets, maar met de oefeningen kun je dan weer wel even vooruit. Tja, als dat het enige nadeel is gaat het wel… Ik vind dat het aantal voordelen meer de moeite loont om op te noemen. Wanneer je gaat trainen met de kettlebell zul je vet gaan verbranden en dus afvallen. Je krijgt strakkere spieren over je hele lichaam, dus ook je buikspieren en armspieren. De oefeningen zijn niet moeilijk, dus makkelijk te onthouden en uit te voeren. Iedereen kan het, getraind of ongetraind, jong of oud. Resultaten worden snel geboekt, je krijgt meer conditie, gaat je flexibeler bewegen en je fitter voelen.

Zo zie je maar, naar de sportschool gaan is niet meer nodig. Het is bewezen dat de workout met de kettlebell zeer effectief is bij het afvallen en het opbouwen van spieren en conditie. De kettlebell vervangt heel veel fitness apparaten en je hoeft slechts 2 à 3 keer zo’n 20 tot 30 minuten te trainen. Je zult zien dat je binnen een paar weken al resultaat boekt, je fitter en zelfverzekerder voelt. Waarom nog wachten, start nu met de kettlebell workout van Jesse van der Velde !

Klik hier en begin vandaag nog >>>>>>>>>>>>>

Oefeningen met kettlebell banner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *