Begin vandaag nog met de kettlebell workshop !

De kettlebell workshop van Jesse van der Velde kan je helpen aan strakkere buikspieren. Wil jij ook zo graag een strakker lichaam, meer conditie en minder vet ? Beginnen met de kettlebell workout is dan een hele goede keuze. Het is dé manier om in korte tijd tot je doel te komen en dit terwijl je slechts 3 keer in de week ongeveer 30 minuten traint. Ga voor je doel, lees nu verder en bestel de kettlebell training op dvd van Jesse van der Velde.

Jesse van der Velde heeft een belangrijk doel !

Een coach met een belangrijk doel, dat is Jesse van der Velde, want hij wil mensen helpen met hun gezondheid en lijf. Ook wil hij een belangrijke bijdrage leveren aan het voorkomen en genezen van ziektes. Jesse van der Velde is geboren in 1986, is getrouwd en is vader. Op zijn site heeft hij meer dan 500.000 bezoekers en zijn nieuwsbrief wordt door meer dan 150.000 mensen gelezen. Gezond van binnen, is slank van buiten is zijn visie.

Jesse van der Velde is zijn loopbaan begonnen als personal trainer. Hij kwam tot de conclusie dat alleen trainen niet genoeg is en er meer nodig is voor een gezonde levensstijl. Hij heeft meerdere interviews gehad die gepubliceerd zijn op de radio en televisie en die in tijdschriften en kranten hebben gestaan. De twee bestsellers die hij geschreven heeft zijn “Superfood recepten” en “Voor altijd jong”, deze stonden zelfs op nummer 1 bij Bol.com. Er zijn veel mensen die fan zijn van Jesse van der Velde en positieve recensies op het internet hebben gezet. Deze recensies zijn ook echt waar, daar kunt u van op aan.

Kettlebell workshopOp welke manier kan ik gaan trainen met de kettlebell ?

Je hebt niet veel ruimte nodig, slechts een paar vierkante meter meer heb je niet nodig. Er zijn heel veel oefeningen en combinaties mogelijk met de kettlebell workshop. Binnen een paar weken zul je al resultaat zien en merken. De kettlebell workshop is voor iedereen of je nu jong of oud bent, getraind of ongetraind. Op de dvd’s van Jesse van der Velde wordt heel duidelijk en stap voor stap uitgelegd hoe het werkt. Iedereen kan dus aan de training mee doen. Je gaat in een korte tijd starten met de trainingen, resultaten zien, maar ook een betere conditie krijgen. Ook zul je lichaamsvet gaan verbranden, stevigere spieren krijgen en veel flexibeler worden. Kortom, je zult dus beter in je vel zitten. Je kunt thuis voor de televisie je oefeningen doen en krijgt begeleiding van Jesse van der Velde.

De kettlebell workshop is ook geschikt voor jou !

Als je de kettlebell workout gaat volgen krijg je onder andere een 5-tal dvd’s. Hieronder zie je omschreven welk thema de dvd’s hebben en waar je aan gaat werken.

DVD 1 : vetverbranding. Iedereen kan met deze dvd beginnen, ongeacht hoe sportief je bent. Je leert de basisoefeningen met de kettlebell en er wordt duidelijke uitleg gegeven, zodat je niet veel tijd nodig hebt om de workouts goed aan te leren. Als je lang niet hebt getraind zul je bij deze oefeningen al snel resultaat gaan boeken. Ben je wat sportiever dan zul je deze dvd sneller doorlopen en kun je doorgaan met de volgende dvd.

DVD 2 : buikspieren. Als je dvd 1 hebt doorlopen kun je beginnen met de kettlebell workshop op dvd 2. Daar zul je weer een compleet programma vinden. Uiteraard kom je op deze dvd weer nieuwe oefeningen tegen en wordt je lichaam verder uitgedaagd om vet te verbranden. Ook zal je conditie verbeteren en alles streven we naar strakkere buikspieren. We gaan natuurlijk nog steeds voor die strakke en platte buik, het is tenslotte bijna zomer. Heel je lichaam komt aan bod bij deze trainingen, maar er wordt wel extra aandacht besteed aan de buik. Wil je die strakke buik, dan zul je de buikspieren goed moeten trainen en het buikvet moeten verbranden.

Kettlebell workshop… en je krijgt nog veel meer !!!

DVD 3 : de benen. Bij dvd 3 zul je weer verrast worden met nieuwe oefeningen. Het is uiteraard een vervolg op deel 3, die de nadruk legt op onze benen. Ook nu ga je weer werken aan je conditie en vetverbranding. Met deze oefeningen ga je zeker vet verbranden, omdat onze benen over veel spiervezels beschikken. Je zal zeer zeker resultaat gaan boeken !

DVD 4 : conditie en compleet programma voor het hele lichaam. Dit is de laatste dvd van deze serie, waar je heel veel zult leren en in de toekomst mee verder kunt. The king of all exercises, oftewel de koning der oefeningen is één van de oefeningen die je gaat leren. Als je deze oefening onder de knie hebt dan zijn er niet veel oefeningen meer die je zult moeten doen om je lichaam in conditie te houden. Op deze eerste dvd’s wordt de kettlebell workshop uitgevoerd door iemand die ervaren is met de kettlebell en Jesse geeft dan de instructies. Op de 4e dvd gaat Jesse van der Velde zelf de oefeningen uitvoeren.

Kettlebell workshopWelke bonussen krijg ik er bij ?

Bij de dvd’s, zoals hier boven omschreven krijg je natuurlijk een kettlebell. Er zijn verschillende gewichten waar je uit kunt kiezen, welke geschikt is voor jou kun je lezen in mijn eerdere blogs. Ook krijg je er een 12-weeks online video coaching programma bij. Daarbij nog een e-book “superverbrander methode kettlebell editie” en e-book en trainingsschema’s “lekker in je bikini”. En als klap op de vuurpijl krijg je een e-book “verlies buikvet in 20 minuten”.

Al met al is het de moeite waard om te beginnen met de kettlebell workshop. Tevens geld er een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Bevalt de training niet dan kun je het pakketje terug sturen en krijg je het geld meteenterug. Waarom zou je het niet proberen, wat heb je te verliezen ? De zomer komt er aan, dus wil je een strakker lichaam en meer energie dan is dit je kans. Wat is er fijner dan trainen in je eigen omgeving, voor de televisie op het moment dat het jou uit komt ?

Het is dus zeker de moeite waard om snel te starten met de kettlebell workout, klik hier !

Kettlebell workshop banner

1 thought on “Begin vandaag nog met de kettlebell workshop !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *