Kettlebell vrouwen, zeker ook geschikt voor jou !

Ga nu aan de slag met de kettlebell vrouwen kunnen dit goed met hun werk en huishouden combineren ! Dit komt doordat je thuis voor de televisie gaat trainen onder begeleiding van Jesse van der Velde. De oefeningen kun je doen op een moment dat het jou uit komt Voordat je naar je werk gaat of als je thuis komt van je werk. Als de kinderen op bed liggen of op school zitten. Hoe ideaal is dat, trainen wanneer het jou uit komt !

Waarom is de kettlebell geschikt voor vrouwen ?

De kettlebell is niet alleen voor vrouwen, maar uiteraard ook voor mannen. Onder de vrouwen wordt de kettlebell weliswaar steeds populairder en er wordt steeds meer getraind met de kettlebell. De training met de kettlebell is perfect voor het vrouwenlichaam. Dit omdat de rondingen op een natuurlijk wijze gevormd worden. Heel veel dames denken dat ze het lichaam krijgen van een bodybuilder en kiezen daarom liever voor bijvoorbeeld aerobics, hardlopen of zumba. Toch zou je het trainen met de kettlebell eens moeten proberen. Je zult zien dat het heel fijn is om met de kettlebell te trainen en je boekt ook nog eens snel resultaat. Met de kettlebell workout verbrand je niet alleen vet, je bouwt ook nog eens conditie op en krijgt meer kracht.

Als je aan de slag gaat met de kettlebell workout zul je zien dat de lichaam strakker gaat worden. Je zult zeer zeker geen lichaam krijgen van een bodybuilder. Want vrouwen maken niet zo veel testosteron aan en de spieren zullen dus ook niet zó snel groeien. De spieren worden wel steviger en je zult merken dat je wel een strakkere buik, benen en billen gaat krijgen. De dvd’s van Jesse van der Velde zullen je door de trainingen begeleiden. Als je de training op de juiste manier volgt worden alle spieren goed aangepakt. Als je meerdere spieren tegelijk laat werken zul je tenslotte meer vet verbranden, het kost tenslotte meer energie voor je lichaam.

Kettlebell vrouwenGa nu nog aan de slag met de kettlebell vrouwen kunnen dit goed met hun gezinsleven en/of baan combineren !

Heb je een druk gezinsleven of een drukke baan, het maakt totaal niets uit. De trainingen volg je in de woonkamer of slaapkamer voor de televisie. Je kunt dus trainen op een moment dat het jou uit komt. Je hoeft ook niet elk lichaamsdeel aparte te trainen, want alles komt aan bod. Het is ook nog een fijne bijkomstigheid dat je de deur niet uit hoeft. Dus heb je die drukke werkdag gehad, doe dan nog even een workout, het kost je slechts 30 minuten per training. Het werkt ontspannend en in de loop der tijd zul je zien dat je je ook fitter gaat voelen en beter in je vel gaat zitten.

Belangrijk is dat je met het juiste gewicht kettlebell vrouwen gaat beginnen en niet te hard van stapel loopt. Volg de lessen van Jesse van der Velde nauwkeurig en je zult zien dat je binnen een aantal weken al resultaat gaat boeken. Je traint zowel de armen, heupen, dijbenen, heupen en taille. Als je je spieren traint stijgt ook je metabolisme. Ook al sport je dan niet dagelijks, je zult vet blijven verbranden. De workout met de kettlebll is dus inderdaad ideaal te combineren met het drukke leventje wat we tegenwoordig allemaal hebben. Het is ook goed om soms even een moment voor jezelf te pakken en je te richten op iets anders. Door te trainen met de kettlebell kun je je hoofd even lekker leeg maken en aan je zelf werken. Probeer het en je zult zien dat je je fitter gaat voelen !

Kettlebell vrouwenWie trainen er zoal met de kettlebell en hoe kun je het zelf invullen ?

Er zijn bekende mensen die ook met de kettlebell trainen, zoals Angelina Jolie, Penelope Cruz en Jessica Biel. Deze mensen zijn erg tevreden over het trainen met de kettlebell. Dit komt omdat je met de kettlebell vrouwen niet alleen met krachttraining bezig bent, maar ook met cardiotraining. Je traint dus ook specifieke spiergroepen. Als je traint met de kettlebell ben je eigenlijk krachttraining en cardiotraining aan het combineren, wat de vetverbranding weer zal stimuleren. Dit is dan ook de reden dat je conditie zal verbeteren en je lichaam vet zal verbranden. Ook worden je spieren door deze manier van trainen steviger.

Je hoeft natuurlijk niet alleen te trainen met de kettlebell. Als je het leuk vindt om met een broer, zus, partner, dochter of zoon te trainen dan kan dat natuurlijk heel goed. Met een vriendin kan het ook heel gezellig zijn om te trainen, het is helemaal aan jou. Als je samen met iemand traint kun je elkaar  motiveren en door de zwaardere trainingen heen helpen. Het is dus niet alleen effectief, maar ook nog eens heel prettig en zelfs gezellig. Het is in elk geval het proberen waard. En train je liever alleen voor de televisie, dan is dat natuurlijk ook prima. Het gaat er om dat jij je er prettig bij voelt.

Kettlebell vrouwenHoe gaat het verder in z’n werk ?

Je zult zien dat je meer zelfvertrouwen gaat krijgen door de workout van Jesse van der Velde. Je krijgt een strakker lichaam en je zult je fitter en vitaler voelen. Mensen in je omgeving zullen je complimenteren, want ze gaan aan jou zien dat je zelfverzekerder en vitaler bent. Straks heb je minder vet, meer spieren en kun je die kleding aan waar je al zo lang van droomt. Wat denk je van die bikini, de zomer is tenslotte al in aankomst. Stop dus met al die uren sporten in de sportschool en kies voor dé effectieve manier, de kettlebell !

Als je overtuigd bent en wil beginnen met de kettlebell vrouwen workout dan kun je door op de afbeelding of onderstaande link te klikken de workout bestellen. Je kunt dan beginnen met het kettlebell DVD-programma van Jesse van der Velde. Je wordt 12 weken lang gecoacht en je krijgt een heel schema met oefeningen. Daarbij krijg je een kettlebell en nog veel meer. Er zullen best veel vragen bij je opkomen over bijvoorbeeld welk gewicht kettlebell je nodig hebt. Of hoe je het beste kunt trainen om er het maximale uit te halen of waar en hoe je moet beginnen. Jesse gaat je hierbij helpen. Wil je thuis gaan trainen en de garantie hebben dat je je fitter gaat voelen en strakkere spieren gaat krijgen ?

Wacht dan niet langer en bestel de kettlebell workout van Jesse van der Velde >>>

Kettlebell vrouwen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *