Kettlebell training thuis, hoe ideaal is dat ?

Kettlebell training thuis, hoe ideaal is dat ?! Je hoeft er de deur niet voor uit, je kunt het gewoon thuis doen ! De training is geschikt voor iedereen, jong of oud, slank of gezet, en getraind of niet getraind. Bestel nu de dvd’s en kettlebell en je kunt gewoon thuis voor de televisie de workouts volgen.

Kettlebell training thuis ook bij blessures of revalidatie !

Als je bijvoorbeeld last hebt van een blessure of aan het revalideren bent, dan kun je de training gewoon aanpassen. Het is ontzettend belangrijk dat je het gewicht kiest wat bij jou past. Je kan ook met de fysiotherapeut of huisarts bespreken welke kettlebell het best geschikt is. Het is heel belangrijk dat je naar je lichaam luistert en het goed opbouwt.

Kettlebell training thuisAls je een maal lekker bezig bent kun je de trainingen altijd opvoeren en een zwaarder gewicht gaan gebruiken. Maar nogmaals, pas op voor blessures en wees niet te overmoedig. Je kan het het beste rustig opbouwen en rustig aan beginnen.

Hoe kan ik gaan starten met de kettlebell workout ?

De kettlebell training is voor iedereen geschikt en je kunt het gewoon thuis doen voor de televisie. Als je op onderstaande link of op de foto klikt kom je terecht op de site van Jesse van der Velde. Op deze pagina kun je het totaalpakket bestellen en het beste uit jezelf gaan halen. Door slechts 2 à 3 keer per week zo’n 20 minuten bezig te zijn met de workout, verbeter je je conditie en ga je je veel fitter voelen. Wie wil er nou geen strakke buikspieren ? Twijfel niet langer en probeer het nu meteen. Er is ook nog een niet goed geld terug garantie mocht je echt niet tevreden zijn. Dus, waarom zou je het niet proberen ?

Wil je meer informatie of starten met de kettlebell workout ? Klik dan nu hier >>>

Kettlebell training thuis banner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *