Kettlebell programma, ontdek tientallen oefeningen van Jesse van der Velde…

Probeer nu het kettlebell programma met tientallen oefeningen van Jesse van der Velde. Het is echt een compleet programma waarin je gecoacht wordt en op een veilige manier kunt trainen. Mocht je al ergens anders sporten, dan is dit een geweldige aanvulling. Als je nog niet sport is dit ook een ideale workout, je kunt het rustig aan opbouwen en op je eigen tempo.

Kies nu voor de kettlebell workout voor strakkere buikspieren…

Er zijn echt tientallen oefeningen die je kunt doen met de kettlebell. De ene oefening richt zich op cardiotraining, de ander op krachttraining. De ene oefening is gespitst  op vetverbranding, de ander op benen, buik of conditie. Het kettlebell programma brengt afwisseling en gaat nooit vervelen.

Kettlebell programma

Op elk gewenst moment van de dag kun je je bezig houden met de kettlebell workout. De oefeningen doe je voor de televisie, gewoon thuis. Je kunt het op een verantwoorde manier opbouwen en voldoende progressie boeken. Bij mooi weer kun je natuurlijk ook in de tuin je oefeningen voortzetten, hoe lekker is dat.

Lees verder, klik op de link en ervaar het kettlebell programma !

Met de kettlebell oefeningen train je je hele lichaam. Als je 2 √† 3 keer in de week traint zul je al snel resultaat boeken. Bestel je nu de kettlebell workout dan krijg je 5 dvd’s, een kettlebell naar wens, drie e-books en een online video programma van 12 weken. Ben je druk met het huishouden of je werk ? Je kan de workout doen op het moment dat het jou het beste uit komt. Je traint namelijk voor de televisie, alleen of met een vriend of vriendin. Oppas regelen voor de kinderen hoeft niet, want je traint gewoon als ze op bed liggen. Het kost niet veel tijd, slechts 20 minuten per keer.

Wacht niet langer en start met de kettlebell workout >>>

Kettlebell programma banner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *