Kettlebell Jesse van der Velde, laat je inspireren !

Kettlebell Jesse van der Velde, wie is hij ?

In 1986 is Jesse van der Velde geboren en is een echtgenoot en vader. Hij heeft een missie, een doel. Er voor zorgen dat mensen gezonder gaan leven en daardoor dus ook werken aan de genezing van hun lichaam.

Jesse van der Velde staat voor gezonde leefstijl !

Een gezonde leefstijl is goed voor het lichaam, vooral als je gevoelig bent voor bepaalde ziektebeelden. Te denken valt aan diabetes, obesitas of als je problemen hebt met de darmen of hormoonhuishouding.

Als je de juiste voedingsstoffen tot je neemt creëer je een gezonde leefstijl. Jesse wil mensen helpen met de gezondheid en er voor zorgen dat zich fit voelen en lekker in hun vel zitten.

Hierboven zie je een foto van Jesse van der Velden. Hij is ooit begonnen als personal trainer. Jesse heeft 2 bestseller boeken, tw Voor altijd jong en superfoodrecepten. Ook is hij op verschillende websites te vinden en is gestart met de kettlebell workout.

Kettlebell Jesse van der Velde, hoe is hij begonnen ?

Jesse van der Velden heeft in de afgelopen jaren niet stil gezeten. In de strijd tegen de kilo’s heeft hij al honderden mensen geholpen. Vanuit de woonkamer bij hem thuis is hij zelf begonnen met de kettlebell training. Daar kwam hij tot de conclusie dat hij op deze manier ook andere mensen kan helpen.

Hij is verder gaan testen en uit gaan zoeken hoe het kan dat mensen meer vet verbranden met de kettlebell Jesse van der Velde kwam tot de conclusie dat dit alles te maken heeft met het groeihormoon.

Feit is dat deze workout je gaat helpen strakkere buikspieren te krijgen. Je kan het gewoon thuis in de woonkamer doen net zoals Jesse.

Je hoeft geen oppas te regelen voor de kinderen en bent niet afhankelijk van de openingstijden van de sportschool. Want je traint op een moment dat het jou uitkomt, gewoon thuis !

Is je interesse gewekt en wil je starten met de kettlebell workout ? Klik dan nu hier >>>

Kettlebell Jesse van der Velde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *