Kettlebell fitness zonder een bezoek te brengen aan de sportschool !

Kettlebell fitness ? Je hoeft geen bezoek te brengen aan de sportschool om strakkere bruikspieren te krijgen en beter in je vel te zitten. Het is een goedkope en leuke manier van sporten. Je hoeft de deur niet uit en kan fitnessen op het moment dat jij het wilt, gewoon bij je thuis voor de televisie.

Kettlebell fitness, nooit saai en eentonig !

Er zijn heel veel verschillende oefeningen die je kunt doen met de kettlebell. Deze zijn allemaal te vinden op de 5 dvd’s die je krijgt thuisgestuurd als je een bestelling hebt geplaatst. Je kunt de oefeningen doen in de woonkamer of slaapkamer. Voordat je gaat werken of als de kinderen op bed liggen. Je kiest zelf je moment ! En misschien heb je wel een vriendin die samen met jou de uitdaging aan wil gaan. Hoe leuk is het om samen te streven naar meer energie en strakkere buikspieren ?

Kettlebell fitness

Hierboven zie je zo’n oefening afgebeeld. En dit is slechts één van de vele voorbeelden. Je lichaam verbruikt tijdens het fitnessen met de kettlebell heel veel energie en je verbrand wel zo’n 400 calorieën. Wil jij strakke buikspieren en tegelijk je hele lichaam trainen, zodat je ook die bikini weer aan kan van de zomer ? Er zijn veel filmsterren die ook werken met de kettlebell workout en dat zegt toch eigenlijk ook iets ?!

Waarom wachten, start vandaag nog !

Waarom zou je wachten ? Het is een eenmalige investering die zich terug gaat verdienen. Eenmaal de dvd’s en kettlebell in huis, kun je oneindig trainen, zo vaak als je wilt. Om resultaat te behalen hoef je slechts 20 minuten te trainen en dat zo’n 2 à 3 keer per week. Dit kan iedereen, dus jij ook ! Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de kettlebell workout en ga er mee aan de slag !

Wacht niet langer en start nu met de kettlebell workout >>>

Kettlebell fitness banner

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *