Kettlebell afvallen, dat wil jij toch ook ?

      No Comments on Kettlebell afvallen, dat wil jij toch ook ?

Kettlebell afvallen, wil jij dit ook ? Als je wil afvallen met de kettlebell ben je op het juiste adres. De kettlebell workout is hier een perfecte training voor. Als je 2 à 3 keer per week traint met de kettlebell en dat zo’n 20 minuten per keer, dan zul je snel resultaat zien. Na ongeveer 3 weken merk je dat je strakkere buikspieren gaat krijgen. Voor deze oefeningen hoef je niet naar een sportschool, je kunt het gewoon thuis doen voor de televisie. Aan de hand van 5 dvd’s krijg je allemaal oefeningen te zien die je na kunt doen. Zo kun je een complete workout opbouwen en werken aan een strakker lichaam.

De kettlebell workout, kies het juiste gewicht en ga aan de slag !

Je moet er goed op letten dat je een kettlebell uit kiest met het juiste gewicht. Kies je er één die te zwaar is dan riskeer je blessures en daar heeft niemand iets aan. Ben je een vrouw ouder dan 60 en heb je lang niet gesport of heb je rugklachten dan is de 4 kilo een uitstekend gewicht. De kettlebell van 8 kilo is geschikt voor alle dames sportief of niet sportief. Ben je een vrouw en flink getraind dan kun je meer uitdaging aan gaan en de kettlebell van 12 kilo gebruiken. Voor mannen ligt dat natuurlijk iets anders… Mannen moeten in principe met de kettlebell van 16 kilo uit de voeten kunnen. Tenzij je natuurlijk een blessure hebt, dan kun je beter iets rustiger aan doen.

Je moet erg oppassen dat je de oefeningen op de juiste manier doet en je lichaam niet overbelast. Loop dus niet te hard van stuk en voer de oefeningen verantwoord uit. Kijk goed naar het voorbeeld op de televisie, zodat je de het op een juiste manier uitoefent. Beter rustig aan opbouwen en verantwoord sporten dan te kampen krijgen met blessures.

Kettlebell afvallenKettlebell afvallen, ook geschikt voor jou !

Als je naar de sportschool gaat om te trainen kost het veel tijd en geld. Ga je naar de diëtiste dan kost het ook veel geld en duurt het lang voordat je resultaat ziet. Hoe dan ook zijn dit niet de goedkoopste manieren om af te vallen en te werken aan een strakker en gespierder lichaam. Indien je met de kettlebell aan de slag gaat kost het slechts éénmalige geld voor de aanschaf en daar kun je jaren mee vooruit.

Het kost je geen tijd omdat je de deur niet uit hoeft. Je kan de workouts gewoon in je eigen woonkamer, slaapkamer of tuin volgen met misschien wel een vriendin die het ook erg leuk vindt. Als je naar de sportschool gaat ben je ook vaak gebonden aan bepaalde openingstijden of trainingstijden. Maar met de kettlebell heb je daar geen last van. Je kunt het doen voordat je naar je werk gaat, als je klaar bent met je werk, als de kinderen op school zitten of als ze op bed liggen. Je hebt dus ook geen oppas nodig, hoe ideaal is dat ?!

Kettlebell afvallenMeer informatie over de kettlebell…

De kettlebell komt oorspronkelijk uit Rusland en is een soort koeienbel ofwel kogel met een handvat er aan. gemaakt van gietijzer. De kettlebell werd in het begin vooral gebruikt door topsporters/atleten en soldaten. Er werd ook wel gezegd dat de kelten en gladiatoren met de kettlebell trainden om zo meer uithoudingsvermogen te krijgen en sterker te worden.  Rond 1700 kwam kwam de kettlebell in het Russische woordenboek te staan. Pas rond 1913 werd de kettlebell bekend in de rest van de wereld. In Rusland werd het gewicht aangegeven met pood, 1 pood is 16 kilo.

De kettlebell heeft dus al heel lang laten zien dat het mogelijk is resultaat te boeken en een strakker lichaam en meer conditie te krijgen. De kettlebell gaat je er echt bij helpen kilo’s kwijt te raken. Vooral als je dit nog eens combineert met een verantwoord en gezond eetpatroon. Kettlebell afvallen, het is bewezen dat je met deze workout kilo’s kwijt kunt raken !

Kettlebell afvallenHoe komt het dat je afvalt met de kettlebell workout ?

De vraag is: val je echt af door de kettlebell workout ? Jazeker, want de kettlebell combineert krachttraining en cardiotraining en dat zorgt er voor dat je af kan vallen met deze workout. Zou je alleen krachttraining of alleen cardiotraining doen dan kost het je veel meer tijd en is het lang niet zo effectief. Je hoeft dus geen uren naar de sportschool, maar de oefeningen slechts een paar keer per week te doen gewoon in je woonkamer. Het is niet nodig naar 2 of 3 verschillende sporten te gaan, want met de kettlebell combineer je dus kracht- en cardio training en val je zeker te weten af. Je gaat echt resultaat boeken, Kettlebell afvallen het werkt !

Er is ook nog een hormoon wat het verbranden van lichaamsvet stimuleert, dat is het groeihormoon. De kettlebell training stimuleert de productie van dit hormoon. De kettlebell workout is echt voor iedereen. Ben je jong of oud, getraind of ongetraind, man of vrouw het maakt allemaal niet uit. Iedereen kan op zijn eigen niveau trainen en de kettlebell workout rustig aan opbouwen.

Waarom zou je nog langer wacht, twijfel niet en start meteen !

Als je nu nog begint aan de kettlebell workout, heb je ruim voordat het zomer is strakkere buikspieren en kun je wellicht die bikini wel weer aan. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat het niet mee valt om kilo’s en vet kwijt te raken. Heel vaak krijg je te maken met een jojo effect en word het steeds moeilijker om je gewenst gewicht te bereiken en te behouden.Met de kettlebell afvallen is een leuke manier die niet snel gaat vervelen. Het is weer eens iets anders, nieuwe oefeningen, andere uitdagingen en heel toegankelijk voor iedereen. Mocht je toch nog je bedenkingen hebben dan kun je het natuurlijk altijd proberen. Als je het helemaal niets vind is er altijd nog een niet goed geld terug garantie van 30 dagen. Je hebt dus eigenlijk niets te verliezen, waarom zou je het niet proberen ?

Wacht niet langer en begin nu met de kettlebell workout >>>

 

Kettlebell afvallen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *