Afvallen met kettlebell is op het moment erg populair !

Afvallen met kettlebell is op het moment erg populair. De kettlebell workout is de ideale manier om vet te verbranden en spieren op te bouwen. Als je ook je eetpatroon nog eens veranderd, ga je zeker resultaat boeken.

In combinatie met een goed eetpatroon ga je resultaat boeken !

De kettlebell training is al heel oud en nog steeds een zeer gewilde manier van trainen. Je traint er heel je lichaam mee en is erg effectief. Het wordt ook nog steeds populairder. De kettlebell training kun je niet alleen thuis doen, je vind het ook in de sportschool. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, dik of dun, rijk of arm. Iedereen kan trainen met de kettlebell.

Afvallen met kettlebell

De oefeningen zijn heel eenvoudig en makkelijk toe te passen. Het kost niet veel tijd en je hoeft er niet voor naar de sportschool. Het kost je dus slechts √©√©nmalig geld, je hoeft niet elke maand te investeren. Je krijgt een aantal dvd’s en een kettlebell, zodat je thuis voor de televisie je oefeningen kunt doen. Een half uur training is ongeveer hetzelfde als anderhalf uur cardio of krachttraining.

Afvallen met kettlebell

Met de kettlebell verbrand je snel vet en bouw je snel spiermassa op. De hormonen cortisol en insuline spelen ook een belangrijke rol in het afvalproces. Bewezen is dat stress helemaal niet goed is voor het buikvet. Als je lichaam teveel cortisol produceert krijg je te maken met de bijnieren en zij zorgen voor een dikke buik. Belangrijk is dus om te ontspannen en hoe kun je dat beter doen dan aan jezelf te werken en te starten met de kettlebell workout. . Zo werk je aan een fitter en slanker lichaam en de workout is tevens een goede ontspanning voor de geest. Wacht dus niet langer…

Klik hier en start meteen met de kettlebell workout >>>

Afvallen met kettlebell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *